Aanbieding

Hond opereert hond

Golden Retriever moet zijn knuffelhond opereren

© Tiktok @iloveretrieverss

Een hilarische operatie: Golden Retriever chirurgie redt knuffelhond, maar niet voor lang! (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Een Golden Retriever heeft de titel van 'chirurg van de eeuw' verdiend. Wat begon als een schattig samenzijn, eindigde in een hilarisch spektakel

Geïnspireerd door de creativiteit van haar ondeugende viervoeter, besluit de verzorger tot een buitengewoon idee: de Golden Retriever transformeren tot een ware chirurg. Compleet met dokterskostuum, mondkapjes en handschoenen, staat onze held klaar om een levensreddende operatie uit te voeren op de arme, gescheurde knuffelhond die jammerlijk ten prooi viel aan de speelsheid van de hond.

Met een spuit diende de chirurg een 'verdoving' toe aan de knuffel. De dramatische muziek op de achtergrond maakt de situatie des te komischer, terwijl de eigenaar behendig de knuffelhond dichtnaait en de Golden Retriever vol aandacht toekeek. 

Een onverwachte wending

Het hoogtepunt van de operatie kwam met het moment van triomf. De knuffelhond was hersteld, compleet met een 'nieuwe' naad. Alles leek perfect. Eind goed, al goed, toch?

Nou, niet helemaal. De vreugde is van korte duur. Het blijkt dat de Golden Retriever niet helemaal begreep dat de operatie bedoeld was om de knuffelhond te redden, niet om hem opnieuw aan flarden te scheuren. In een onverwachte plotwending ging de Golden Retriever opnieuw in de aanval. Het leek erop dat de hond de kunst van het herstellen niet helemaal onder de knie had. De knuffelhond lag opnieuw in stukken, als een patiënt die een operatiekamer was ontvlucht.

Hoewel de operatie niet het gewenste resultaat opleverde, heeft de Golden Retriever ongetwijfeld de harten van iedereen gestolen met zijn speelse en onvoorspelbare karakter. 

Kijk hier naar de grappige beelden:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen