Aanbieding

Siamese kat Hoden

Hierdoor wordt de kater 's nachts een internet sensatie!

© Nils Jacobi / Shutterstock

In de winter gebeurt er iets bijzonders met de testikels van de Siamese kater

Door Kaami Kanje

Online sinds

Men wrijft echt in de ogen! Het is geen wonder dat de "bewijsvideo" op Facebook al bijna 2 miljoen keer is bekeken.

Men moet Biscuit, de Siamese kater, nageven: hij is een van de weinige wezens waarvan de achterkant beroemder is dan hun gezicht... In ieder geval in de winter. Want dan lijken zijn testikels een eigen leven te leiden. En als er geen video van zou zijn, zou je het nauwelijks geloven.

Zodra de dagen korter worden, veranderen de kleine "ballen". Terwijl ze normaal gesproken dezelfde bruine kleur hebben als het haar van Biscuit, worden ze nu pikzwart!

Als de testikels donkerder zijn dan het gezicht

Een gekke gril van de natuur die het internet heeft veroverd. Van achteren lijkt het in de winter bij Biscuit bijna alsof de ongecastreerde kater twee zwarte knoflookbollen tussen zijn pootjes heeft bungelen. Of een op zijn kop staand zwart hart. De verbeelding kent hier geen grenzen.

9GAG, het account waarop de video op 19 december 2023 werd gedeeld, merkt zelfs laconiek op: "Als je ballen donkerder zijn dan je gezicht". Want inderdaad, het vrij donkere gezicht van Biscuit is uiteindelijk een echte opsteker in vergelijking met zijn twee aanhangsels aan de achterkant.

In ieder geval hebben Facebook-gebruikers plezier met deze eigenaardige eigenaardigheid. 54.000 likes spreken duidelijke taal.

Kijk hier naar de video:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen