Aanbieding

Hond_op_de_weg
© WOOD TV8

Hond blijft verstijft staan: wanneer zijn verzorger dichterbij komt, schrikt hij zich rot (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Toen Rob Jerry met zijn hond ging wandelen, had hij verwacht dat het een dag zou zijn zoals alle andere. Zijn teef Sadie houdt erg van wandelen, dus Rob was zeer verrast toen ze plotseling stopte en roerloos staarde naar één punt.

Ondanks het roepen wilde de verzorger dat de teef niet van haar plek bewoog en reageerde ze niet. Uiteindelijk moest Rob dichterbij komen om te controleren waar ze zo in geïnteresseerd was. In de verte zag hij een vorm op de zijdelingse, bevroren weg die hij aanvankelijk voor een hert aanzag.

Zwakke roep om hulp, die de attente hond hoort

Het gedrag van de hond verwonderde zijn verzorger genoeg om ook stil te staan en te luisteren. Na een moment hoorde hij zwakke kreten om hulp, die duidelijk niet van een hert konden komen.

Rob kwam dichterbij en tot zijn ontzetting zag hij zijn 89-jarige buurman op de grond liggen.

De oudere man gleed uit over de bevroren weg terwijl hij 's ochtends naar de brievenbus liep, viel en brak zijn heup zoals later bleek.

De man probeerde naar de weg te kruipen, maar verloor kracht en lag meer dan een uur roerloos op het koude, met ijs bedekte pad. Als Sadie niet zo alert was geweest, zou hij misschien niet op tijd zijn gevonden.

Toen Rob de hulpdiensten belde, week Sadie geen moment van de zijde van de buurman - alsof ze zeker wilde zijn dat hij de juiste hulp zou krijgen. De man werd naar het ziekenhuis vervoerd en herstelde dankzij professionele zorg. En dit alles dankzij de dappere Sadie.

Een gelukkig einde dankzij de viervoetige heldin

De charmante Sadie wordt het meest gewaardeerd door de 90-jarige vrouw van het slachtoffer. Tijdens het verblijf in het ziekenhuis vierde het echtpaar hun 69e huwelijksverjaardag!

Bron: WOOD TV8

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen