Aanbieding

De verzorger laat de hond achter
© Brandon Price - Facebook

Vrouw stapt uit auto met haar 13-jarige Golden Retriever en doet plotseling iets ondenkbaars (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds Bijgewerkt op

Wat deze vrouw na 13 jaar samenwonen met haar Golden retriever heeft gedaan, is gewoon ongelooflijk.

Dankzij de opnames van videobewaking kon kon de persoon geïdentificeerd worden die deze daad heeft begaan.

Hartloze verlating

Op de video zien we hoe een auto stopt bij het bos. Een vrouw stapt uit en laat dan de hond los. De Golden Retriever rent vrolijk naast haar en kwispelt met zijn staart, ervan overtuigd dat hij voor een wandeling gaat.

De vrouw nadert de rand van het bos, en de hond loopt gehoorzaam aan haar zijde. Vervolgens draait de vrouw zich plotseling om, rent terug naar haar auto, sluit snel de deur en rijdt weg, de hond alleen achterlatend.

Redding

Gelukkig eindigt dit trieste verhaal hier niet. De hond werd gered door de organisatie I Paw'd it Forward en onder hun hoede genomen.

De organisatie vond ook de "verzorger", die bekende de hond te hebben verlaten (nadat ze haar buren had verteld dat hij was overleden) en zal voor de rechter moeten verschijnen.

Het verhaal van de hond werd gedeeld op Facebook. We hopen dat door aandacht te vragen voor deze kwestie, deze lieve Golden Retriever een liefdevol thuis zal vinden om de rest van zijn dagen door te brengen.

Een hond op zo'n wrede manier achterlaten is op geen enkele manier te rechtvaardigen. Als het, om welke reden dan ook, niet mogelijk is om voor een hond te blijven zorgen, zijn er altijd liefdadigheidsorganisaties en opvangcentra waar je om hulp kunt vragen.

Kijk hier naar de zielige beelden:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen