Aanbieding

Duitse herder
© Facebook @Ted Kuijpers

Man zoekt zijn Duitse Herder: wanneer hij zijn schuilplaats ontdekt, kan hij niet stoppen met lachen (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Een man zoekt zijn hond door het hele huis. Zodra hij de keuken inkomt vindt hij zijn hond in een te grappige plek. 

Nou, degenen die nog nooit met koud zweet op zoek zijn geweest naar de schuilplaats van een kat, mogen wel een pluim krijgen. Het is duidelijk dat katten dol zijn op zich verstoppen op belachelijke plekken. Maar honden? Vooral de grote jongens?

Zoals te zien is in de bijgevoegde opname, houden ook Duitse herders ervan verstoppertje te spelen met hun verzorgers. Deze pup heeft zichzelf overtroffen in zijn creatieve vindingrijkheid.

Apparatuurliefhebber

Honden, vooral jonge, hebben veel aandacht en speeltijd nodig met hun verzorgers. Ze leren niet alleen op deze manier, maar bouwen ze ook een band op met het gezin.

De verzorger van een jonge Duitse herder heeft een opname op TikTok gedeeld waarop een van de speelsessies met zijn viervoeter is vastgelegd.

Het lijkt erop dat de herder verstoppertje wilde spelen, dus op een gegeven moment verdween hij gewoon. De eigenaar liep door het hele huis op zoek naar zijn huisdier. Toen hij de keuken binnenkwam, stond hij versteld. Zijn hond had het meest absurde plekje gekozen om zich te verstoppen.

 

 

Nee, het waren geen keukenkastjes, er lagen geen gebroken glazen op de vloer of gemorst meel. Je zou eerder kunnen zeggen dat het tegenovergestelde het geval was. De hond zat op de open vaatwasser!

De herder maakte zich duidelijk geen zorgen over zulke 'kleinigheden' zoals het toegestane gewicht. Hij leek heel tevreden met zichzelf en straalde een zeer ontspannen houding uit.

Gewoon wachten tot een huishoudelijke apparatenwinkelketen hem voorstelt om deel te nemen aan een reclame!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen