Aanbieding

Kat en ballon

De kat maakt een betoverend gebaar

© Luis Lizama / YouTube

De kat vindt een hartvormige ballon en brengt deze naar zijn grote liefde (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Kattenliefde? Als je deze video ziet met de kittens, zul je de ware betekenis van het woord begrijpen.

Misschien heb je zelf ook wel eens geprobeerd het hart van iemand te veroveren en wilde je diegene verrassen om hem of haar zich geliefd te laten voelen. Deze kitten kent de situatie maar al te goed.

Wat doet de kat met de luchtballon?

In een daad van pure kattenliefde besluit dit kleine ventje iets heel speciaals aan zijn grote liefde te geven. In een op-Facebook-gedeelde video zie je een schattig klein grijs-wit katje op straat zijn best doen om de touwtjes van een hartvormige heliumballon te pakken.

Als het uiteindelijk lukt om het touwtje vast te grijpen en stevig met zijn bek vast te houden, zien we hoe het katje langzaam maar zeker met de ballon naar de overkant van de straat loopt. Daar wacht een andere huiskat.

 

Tekenen van zijn liefde

Waarom wil de kat de ballon meenemen? Wat is haar doel? Het lijkt erop dat de eerste kat indruk probeert te maken op de tweede en haar als een teken van liefde de hartvormige ballon cadeau te geven. Hoe romantisch!

Het internet stroomt vol met hun reacties, waarin de mensen hun vreugde uiten en tegelijkertijd de kitten beginnen te gebruiken als een maatstaf voor toewijding en liefde: "Als je niet zoveel van me houdt, hou je niet van me", staat in een van de opmerkingen.

Kijk hier naar de schattige beelden:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen