Aanbieding

verwaarloosde hond gered

Gelukkig is Gio in goede handen nu

© facebook - dino

Tweede hond weggehaald bij man die Maltezer in kanaal gooide

Door Mae White

Online sinds

Afgelopen week op 16 september hebben we werd een zwaar verwaarloosde Maltezer van een 6 meter hoge brug afgegooid door zijn baasje, hoe staat het met de zaak?

Afgelopen week op 16 september hebben we werd een zwaar verwaarloosde Maltezer van een 6 meter hoge brug afgegooid door zijn verzorger waarna hij vocht voor zijn leven. 

Hij werd eerst tegen de reling aangegooid voordat hij in het water viel. Vol wonden, kale plekken en een vacht vol klitten werd hij overgebracht naar Vzw Dieren in Nood (Dino), alwaar hij nu nog steeds liefdevol verzorgd wordt. Hij heeft ondertussen een naam gekregen en is genoemd na zijn redder Gio.

Zal Gio weer vertrouwen krijgen ?

Het speelse en lieve karakter van dit witte bolletje, zorgt ervoor dat hij door alle verzorgers aanbeden wordt. Langzaamaan winnen zij het vertrouwen in de mensheid terug en durft het hondje weer te spelen en te knuffelen. Gelukkig is hij nu dus aan de beterende hand en kan er gezocht gaan worden naar een nieuwliefdevol gezin waar de kleine Maltezer een vrolijk leventje kan gaan krijgen. Voor alsnog is de hond niet te adopteren aangezien er momenteel een zaak loopt tegen zijn voormalige verzorger.

Wie is Flo de Weimaraner?

Nadat het strafrechtelijke onderzoek op de man is geopend is er nog een 2de hond weggehaald bij de man thuis. Een mooie Weimaraner. Het gaat goed met de hond en krijgt de nodige zorg in het asiel op het moment.

Wordt de dader bestraft?

Het onderzoek van naar de man is nog in volle gang. Wij hopen dat de politie dit snel kan afronden, want zo’n egoïstische en laffe daad mag niet onbestraft blijven! 

Wij hopen dat er snel gerechtigheid zal plaatsvinden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen