Aanbieding

Bejaarde man bestuurt een hondentrein

Een erg leuke uitvinding!

© YouTube @Fort Worth Star-Telegram

Bejaarde man heeft een briljant idee om zijn geredde zwerfhondjes gelukkig te maken (Video)

Door Emely van Schalkwijk Vertaler | Content writer

Online sinds

De hondentrein, gebouwd door Eugene Bostick, maakte de gepensioneerde medewerker van de Union Pacific Railway en zijn viervoeters beroemd.

Eugene Bostick is een van die mensen wiens vrijgevigheid geen grenzen kent. Op 80-jarige leeftijd heeft deze gepensioneerde man ervoor gekozen om zijn vrije tijd te gebruiken om zwerfhonden in zijn buurt te helpen.

De afgelopen jaren heeft de levenslustige boer uit Fort Worth, Texas, verlaten honden uit zijn buurt opgevangen. Nadat hij ze door de dierenarts heeft laten steriliseren en castreren, voedt en verzorgt hij ze dagelijks. Maar het meest ongelooflijke moet nog komen...

Een opa... met een extra versnelling!

Naast de veiligheid en het overleven van de geredde dieren, wilde de oudere man deze honden ook geluk bieden. Hoewel zijn dieren genoeg ruimte hebben om rond te rennen op zijn boerderij, denkt hij dat het net zo leuk zou zijn om ze af en toe mee te nemen voor wandelingen in de omgeving.

Omdat het een beetje lastig is om een dozijn honden tegelijk te verplaatsen, kreeg hij op een dag het briljante en grappige idee om alle honden samen uit te laten!

De hondentrein

De ondernemende grootvader recycelde wat plastic vaten, zette ze op wielen en bond ze aan elkaar vast. Het resultaat? Een hondentrein!

Elke week stappen de schattige kleine pluizenbollen in hun speciale shuttle, bestuurd door hun vriendelijke mens op zijn tractor.

"Elke keer als ze horen dat ik de tractor start, worden ze opgewonden! Ze rennen en springen in hun wagen en zijn klaar om te gaan," riep Eugene blij uit.

Een leuke en nuttige uitvinding! Kijk hier naar de leuke beelden:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen