Aanbieding

Ninja, ter adoptie

Ninja, ter adoptie

© Agir pour les Animaux

Hartverscheurend: hond met 7 breuken achtergelaten bij de dierenarts, haar verzorgers wilden haar niet terug

De redactie

Online sinds

In de steek gelaten toen ze op haar slechtst was.

Ninja is een prachtige hond van ongeveer 2 jaar oud die in trieste omstandigheden werd gevonden. 

Na een ongeluk is ze naar een dierenarts gebracht en bleek ze veel verwondingen te hebben. De arme hond had in totaal 7 breuken; 4 breuken in haar bekken en 3 in haar dijbeen.

De kliniek nam snel contact op met de eigenaars van de hond, maar toen sloeg het noodlot Ninja weer toe: 

Ze willen hun hond niet meer terug

Waarschijnlijk afgeschrikt door de dierenartskosten besloten Ninja's eigenaars haar aan haar lot over te laten. Gelukkig werd contact opgenomen met de liefdadigheidsinstelling Agir pour les Animaux. Zij konden het niet opbrengen om Ninja in deze staat achter te laten en besloten de hond onder hun hoede te nemen.

Na 1 maand in het dierenziekenhuis mocht de dappere hond naar buiten en hoewel er aanvankelijk weinig hoop was dat ze ooit weer zou kunnen lopen, toonde Ninja haar strijdlustige karakter en begon ze zich op 3 poten voort te bewegen.

Helaas kon haar linker achterpoot, die meerdere breuken had, niet worden gered en zal de jonge hond binnenkort een amputatie ondergaan. Dit hoeft haar er echter niet van te weerhouden om te leven als elke andere hond, vooral omdat ze inmiddels een groot aanpassingsvermogen heeft laten zien! Ze zal daarna geen zware behandeling meer nodig hebben en een zo normaal mogelijk leven kunnen leiden.

Ninja kan het goed vinden met mannelijke metgezellen, alhoewel ze heeft een hond nodig heeft die niet de overhand wil hebben. Ze schiet helemaal niet op met katten en andere kleine huisdieren. 

Op zoek naar een nieuwe familie

Deze prachtige Border Collie kruising verdient het om een familie te vinden die haar niet in de steek laat. Ze zal haar nieuwe verzorgers heel dankbaar zijn. 

Ninja zit in Frankrijk en kan helaas alleen in dit land geadopteerd worden. De vereniging heeft alle veterinaire kosten voor haar rekening genomen. Dus het lijkt erop dat alles goed zal komen met deze lieve hond.

De hond is ondertussen geadopteerd, zou jij een hond willen redden? Kijk dan op onze adoptie pagina
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen