Aanbieding

zwarte hond ligt naast baasje in bed

Nachtelijke verstoring

© Facebook / Dogspotting Society Kristin Wolf

Vrouw slaapt slecht: als ze de bewakingsvideo ziet, is ze compleet verbijsterd (video)

De redactie

Online sinds

Kristin heeft moeite met slapen 's nachts. Dus besluit ze te filmen wat er 's nachts werkelijk in haar slaapkamer gebeurt.

Sinds Kristin Wolf en haar hond Fenway elkaar hebben ontmoet, slapen ze zelden apart. Inmiddels brengen ze al een paar jaar hun nachten in dezelfde kamer door.

Na een aantal moeilijke nachten waarin Kristin steeds wakker wordt uit haar slaap, wil ze zeker weten dat het niet haar hond is die haar uit haar slaap houdt. Ze zet een videocamera op om duidelijkheid te krijgen over de situatie.

De hond kan er niets aan doen

Kristin koopt een bewakingscamera en installeert die in haar slaapkamer. De volgende ochtend komt ze eindelijk achter de waarheid: het is niet haar hond Fenway die haar slaap verstoort - integendeel!

Kristin is de laatste tijd erg onrustig en dankzij de video realiseert ze zich dat ze de hele nacht heeft liggen woelen en draaien - haar hond verandert dan alleen van houding om weer tegen haar aan te kruipen.

Kristin is ontroerd door het gedrag van haar hond en besluit de video te delen op Facebook, waar het meteen een grote hit wordt: Iedereen vindt de reactie van haar hond ontroerend en echt schattig. De viervoeter, aan de andere kant, zal gewoon blij zijn dat hij zich comfortabel kan blijven maken in zijn bedje.

Kijk hier naar de beelden:

Ander nieuws:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen