Aanbieding

Nieuw: hondenmand voor mensen.

Heel trendy: een dutje doen in de hondenmand

© Pflufl

Hondenmand voor mensen gaat viraal op internet: dit kost het unieke bed waar iedereen het over heeft

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Goed nieuws voor iedereen die altijd al een beetje jaloers is geweest op de hond voor het hebben van een eigen mand. Je kan nu een hondenmand voor jezelf aanschaffen.

Als je ziet hoe comfortabel en zacht hondenbedden tegenwoordig zijn, kun je als verzorger een beetje jaloers worden. Misschien hebben sommigen er zelfs over nagedacht hoe het zou zijn om een ​​comfortabel dutje te doen zoals je eigen trouwe viervoeter. Iedereen die altijd al eens in een hondenmand heeft willen slapen, heeft nu de ultieme kans.

Pflufl, de hondenmand voor mensen, is verkrijgbaar voor net geen 377 euro. De mand is ontwikkeld door twee studenten uit Vancouver, Canada, Noah Silverman en Yuki Kinoshita. De twee kwamen op het idee toen ze in hun favoriete koffietentje een grote Duitse dog in zijn gigantische mand zagen liggen.

Pflufl: hondenbed voor mensen gaat viral

De twee innovatieve heren haalden via crowdfunding de benodigde 250.000 euro op voor de ontwikkeling - en toen begon het. Het resultaat is een mensenmand van de luxeklasse. Het is gemaakt van orthopedisch schuim, superdik traagschuim en heeft een superzachte, machinewasbare hoes. Daarnaast werd veel belang gehecht aan duurzaamheid en eerlijke productieomstandigheden.

Volgens de bedenkers zou Pflufl zelfs een positief effect moeten hebben op angst en stress en voldoende ruimte bieden voor twee personen. En je kunt het overal mee naartoe nemen. Het alternatief voor een dutje tijdens de lunchpauze?
 

Andere leuke artikelen:

 
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen