Aanbieding

gezin met kind dat de hond uitlaat op het platteland

Hartverscheurend: Stel gaat wandelen met dochter en hond maar bij terugkomst zijn ze nog maar met zijn drieën

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Dit verhaal speelt zich af op 10 december 2022, en werd vastgelegd op camera's bij een huis. De politie nam de zaak in behandeling.

Een stel ging wandelen met hun kleine meid. Er liep ook een kleine hond aangelijnd met hen mee.

Totdat de vrouw plotseling de hond aan een hek vastmaakte, waarna het gezin donder enige emotie zich omdraaide en wegliep.

Dit alles gebeurde dus vrij recent in Polen.

Doodsbange hond

Het voorval werd vastgelegd op de bewakingscamera van een huis in de buurt. Het bizarre aan het verhaal is dat in eerste instantie alles koek en ei lijkt.

Op de beelden is een stel te zien dat een ontspannen wandeling maakt met hun hond en kind. Niets suggereert wat er daarna zal gebeuren.

Helaas is het einde van het verhaal wel tragisch. De vrouw bindt de hond vast aan een hek langs de weg alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

De hond is doodsbang. Hij wil graag achter zijn familie aanrennen, maar wordt tegengehouden door de riem die aan het hek vastzit. Met een blik vermengd met verbazing en verdriet, volgt de arme harige viervoeter degenen die hem zojuist in de steek hebben gelaten.

De zaak is in handen van de politie

De politie in de stad waar het incident plaatsvond, schreef op hun Facebook-pagina dat "de hond naar een dierenasiel is vervoerd. Deze zaak werd voor verder onderzoek doorgestuurd naar het politiebureau van het district in Wrocław. We kregen de beelden van een bewoner die zich bekommerde om het lot van het dier."

Gelukkig werd het paar snel gevonden dankzij de vorige verzorgers van de hond. Ze hadden ervoor gekozen hem aan deze mensen toe te vertrouwen omdat ze niet meer voor hem konden zorgen.

Maar ze hadden nooit gedacht dat de hond achtergelaten zou worden in een straat in een buitenwijk. Dus besloten ze de hond mee terug te nemen om hem het leven te geven dat hij verdient.

De vrouw die de hond aan het hek vastbond, zegt dat ze het deed omdat haar dochter bang was voor het dier. De politie zal haar hoogstwaarschijnlijk vervolgen voor dierenmishandeling.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen