Aanbieding

Hond met eten in zijn bek

Wat een slimme hond!

© Inside edition / Youtube

Hond dwaalt over straat na orkaan: wat hij in zijn bek heeft doet iedereen versteld staan! (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Orkaan Harvey trof in 2017 de kust van Texas en veroorzaakte enorme schade. Na de orkaan ziet iemand een hond alleen rondlopen.

Als duidelijk wordt dat de orkaan zal toeslaan, brengt Salvador Segovioa de hond van zijn kleinzoon uit voorzorg onder in een opvangcentrum.

Ondertussen bereidt hij maaltijden voor de komende storm voor, in de overtuiging dat de vierpotige Otis een veilig onderkomen heeft. Wanneer de man een paar uur later de hond wil opzoeken blijkt deze verdwenen.

Waar is Otis?

Blijkbaar was hij zo geschrokken van de orkaan dat hij wegliep. Later blijkt dat de slimme viervoeter kort na zijn ontsnapping een winkel in rende om zijn favoriete hondenvoer op te halen.

De man dwaalt door de straten met een grote tas. Otis wordt ontdekt door een vrouw genaamd Tiele Dockens. Zonder enige aarzeling maakt ze een foto van de hond en zet deze op internet - in de hoop dat iemand contact met haar opneemt en de hond ophaalt.

Velen reageren op de foto van Otis waardoor hij snel weer herenigd wordt met zijn familie. Gelukkig mankeert hij verder niets. 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen