Aanbieding

Grote Rottweiler

Deze kat is niet jaloers op haar grote broers.

© Youtube

Kitten denkt dat ze een Rottweiler is en gedraagt zich net zo! (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Soms zijn er van die momenten tussen honden en katten die we niet zouden willen missen, zoals deze video die viral is gegaan. 

De vriendschap tussen hond en kat gaat soms verder dan we denken. Er zijn velen die denken dat deze twee soorten elkaar haten, maar daar hebben hun niets mee te maken. Vaak leidt het naast elkaar bestaan ​​van een hond (of meerdere) en een kat tot prachtige vriendschappen. En dit Youtube filmpje met twee imposante Rottweilers en een kat is daar het bewijs van.

De kat denkt dat ze een hond is

In de video zien we een trainingssessie waarin de kat Didga precies hetzelfde doet als haar hondenbroers: de indrukwekkende Phoenix en Lucy. Ze zitten met z'n drieën te wachten op de instructie van hun honden(h)ouder. Ze denkt dat ze deel uitmaakt van deze kudde elegante honden!

Alles over het ras: de Rottweiler

Wanneer de verzorger de honden vraagt te gaan liggen, doet de kat hetzelfde. En daar blijft het niet bij. De honden moeten om de beurt over de vloer rollen, en wanneer de kat denkt dat het nu haar beurt is, doet ze vrolijk mee. Geen wonder dat de video viral is gegaan, met inmiddels meer dan 19 miljoen hits. 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen