Aanbieding

Hond op bruiloft

De hond zat de hele ceremonie in de kerk en keek vanuit de deuropening toe hoe het gelukkige paar hun geloften uitwisselde. 

© caramelodejesus / Instagram

Zwerfhond springt op bruid: wat er daarna gebeurt laat iedereen achter in tranen (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Een willekeurige hond verpestte de grote dag van een stel door hun bruiloft te onderbreken. Het bruidspaar werd echter niet boos. In plaats daarvan maakten ze deze hond onderdeel van hun gezin. 

Zorg ervoor dat je nooit en te nimmer het feestje verpest van de bruid en bruidegom op hun bruiloft. Dat is de gouden regel eigenlijk van iedere bruiloft. Nou, deze brutale hond dacht daar in ieder geval iets anders over. 

 

Hij dook namelijk onuitgenodigd op net toen Douglas Robert en Tamiris Muzini eerder dit jaar in het huwelijksbootje stapte in Brazilië. En het werd al vrij snel duidelijk dat hij niet van plan was om te vertrekken. 

 

Er verschijnt een onuitgenodigde (en harige) gast!

De hond zat de hele ceremonie in de kerk en keek vanuit de deuropening toe hoe het gelukkige paar hun geloften uitwisselde. 


Hij wachtte om het paar met een paar blaffen te begroeten toen ze de kerk verlieten en het huwelijksfeest volgden naar het diner dat volgde, waar hij zijn deel van de traktaties kreeg!


De verdwaalde hond was razend populair bij alle bruiloftsgasten, inclusief de bruid en bruidegom. 

"Ik was verrast. Ik dacht: "Kijk er is een hond in de kerk", zei de stralende bruid Tamiris Muzini. "Mijn hart smolt."

"Toen hij ons aan het eind buiten de kerk begroette, leek hij te vragen: "Neem me mee naar huis, alsjeblieft! En dat hebben we gedaan." 

De hond, die het stel Braia noemde, is aan het wennen aan zijn eerste echte thuis bij zijn eerste echte honden(h)ouders. Het leven van de hond is niet altijd even makkelijk geweest. Braia, wat sterk en onverschrokken betekent in het Portugees, bracht zijn hele leven door op de straten van Brazilië. 

 

Een perfect gezin

Hij leert nu echter snel hoe het leven kan zijn als je een thuis hebt en twee liefhebbende mensen die je niet zo maar opgeven. 

"Ondanks alles wat hij heeft meegemaakt, is hij nog steeds zo liefdevol. Hij gelooft nog steeds in de goedheid van de mens, zei Muzini. Hij is echt een tevreden hond geworden, energiek en vol passie voor het leven. Dat geeft ons zoveel hoop en vreugde."

Dit verhaal was bedoeld om twee mensen nog lang en gelukkig met elkaar te laten leven, maar dankzij een wending in het verhaal hebben ze nu een derde en vrij speciaal familielid en leven ze gelukkig als gezinnetje verder. 

 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen