Aanbieding

Man verlaat huwelijksceremonie om hond van verdrinking te redden (video)

man haalt hond uit rivier dog-happy

Zonder de helpende poot van deze mensen zou de hond zijn meegesleurd met een bijna zekere dood als gevolg

© UnderPalmTree - Reddit

Een bruid en bruidegom pauzeerden hun droomdag zodat een paar van hun gasten een hond konden redden die was gestrand in een gevaarlijke rivier.

Door Sander Nelisse

Online sinds

Als het op een bruiloft aankomt moet de aandacht altijd uitgaan naar het gelukkige paar. Maar er zijn uitzonderingen op de regel, en vooral als er honden in het spel zijn. 

In dit geval zag een gast van de bruiloft tijdens de ceremonie een hond in nood. De arme hond zat vast bij een betonnen pilaar naast een snelstromende rivier. 

Een helpende poot

Zonder de helpende poot van deze mensen zou de hond zijn meegesleurd met een bijna zekere dood als gevolg. De man twijfelde geen moment en ging op reddingsmissie. 

Op Reddit is te zien hoe de man zich volledig uitstrekt om de hond in veiligheid te brengen. Nadat hij zich realiseert dat de hij de hond niet kan bereiken vraagt de redder hulp aan een andere bruiloftgast. 

De tweede man houdt de benen van de eerste man vast zodat hij zich verder kan laten zakken en de hond kan pakken. Vervolgens trekken ze samen de hond weer op het droge. 

Na zich even te hebben uitgeschud loopt de hond weg alsof er niets gebeurt is. De twee redders gaan ook weer terug naar de bruiloft. 

Hef het glas op deze helden

Een vrouw verschijnt aan het einde van de video en geeft de man een enorme knuffel. We vermoeden dat dit de verzorgster van de hond was. 

We hopen dat iemand een toost heeft gehouden op de twee helden van dit verhaal. Ze hebben er zeker een verdiend, proost mannen! 

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen