Aanbieding

Verlamde man redt Rottweiler uit zwembad
© LADbible Australia / Facebook

Bekijk: verlamde man redt zijn verdrinkende Rottweiler uit het zwembad (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

In Zuid-Afrika viel een enorme hond genaamd Cassius in het zwembad van zijn verlamde eigenaar. Die laatste deed er alles aan om het leven van de hond te redden. 

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden dat zwembaden een reëel gevaar vormen voor huisdieren. Het is daarom altijd raadzaam om voorzichtig te zijn en ze goed te beschermen zodat ongelukken kunnen worden voorkomen. 

In de CCTV-video die wordt gedeeld door Ladbible Australia, zien we een Rottweiler in een zwembad vallen in Zuid-Afrika. De hond, Cassius, was niet in staat om zichzelf over de rand te trekken en zich in veiligheid te brengen. 

Het scheelde weinig

Twintig minuten nadat Cassius viel, arriveerde de verzorger van de hond, Darren Thomas, met zijn rolstoel aan de rand van het zwembad. De man, die verlamd is, deed er vervolgens alles aan om de hond uit het water te krijgen. 

Aangezien Rottweilers tot wel 65 kilo kunnen wegen, was het absoluut onmogelijk om de hond uit het zwembad te trekken. 

Alles over het ras: de Rottweiler

Darren besloot de hond geleidelijk terug naar de zwembadtrap te begeleiden, zodat hij er vervolgens zelf uit kon komen. Dit vergde duidelijk veel inspanning, aangezien hij moest bukken en de poten van de hond één voor één over de rand moest zien te krijgen. 

Gelukkig kon Cassius een paar minuten later veilig uit het zwembad komen. 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen