Aanbieding

Hond heeft hekel aan kinderoppas: als de ouders de oorzaak ontdekken zijn ze geschokt

Kind en hond
dog-angry

De normaal altijd kalme hond vertoonde agressief gedrag tegenover de oppas

© Shutterstock / Daniel Besic

In het bijzijn van de nieuwe oppas van de jonge baby werd de kalme Duitse herder agressief. De bezorgde ouders van de jongen besloten een truc toe te passen om te achterhalen waarom hun hond een hekel had aan de nieuwe oppas. 

Door Sander Nelisse

Online sinds

De ouders van een paar maanden oude jongen genaamd Finn begonnen te vermoeden dat er was mis was. Ofwel met hun hond, of met de oppas. 

Verdacht gedrag van de hond

Killian, een kruising tussen een Labrador en een Duitse herder, werd agressief in het bijzijn van de babysitter van de jongen. 

We merkten dat de hond erg defensief werd als Alexis in de buurt was. Hij gromde en stond tussen haar en onze zoon in. Zijn nek trilde, en we wisten dat er iets mis was, zo vertelt de vader van het kind, Benjamin Jordan, aan ABCNews. 

Voordat de familie een 22-jarige oppas inhuurde, controleerden ze haar geschiedenis en aanbevelingen. Niets wekte argwaan. Het gedrag van de hond was echter zeer verontrustend. Killian, elke dag kalm en vriendelijk, veranderde onherkenbaar bij aanwezigheid van de oppas. 

Alles over het ras: de Duitse Herder

Bewijs

Om te zien wat er aan de hand was, besloten Finn's ouders bedrog te plegen. Voordat ze op weg ging naar hun werk, hadden ze een voicerecorder onder de bank in de woonkamer gelegd. Wat ze op de opname hoorde was schokkend. 

Op de opname hoor je de oppas vloeken en schreeuwen naar enkele maanden oude jongetje. Er zijn ook slaande geluiden te horen. De ouders namen de jonge baby direct mee naar het ziekenhuis om te controleren of hij helemaal gezond was. Gelukkig maakte de jonge baby het goed. 

De oppas is aangeklaagd wegens kindermishandeling. Tijdens het proces pleitte de vrouw schuldig en werd veroordeeld. Het is moeilijk voor te stellen hoe dit verhaal was afgelopen zonder de waakzaamheid van de hond. 

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen