Aanbieding

Gepensioneerde bezoekt Kangal in dierenasiel en breekt haar hondenhart voor altijd!

Kangal dog-sad

Haar hart is gebroken

© Marry Kolesnik / Shutterstock

De teef is tijdens het bezoek meer opgewonden dan ooit. Alles lijkt te kloppen, maar dan komt de enorme teleurstelling. 

Door Sander Nelisse

Online sinds , Bijgewerkt op

De knappe Donna is geen typische Kangal, ze is niet moeilijk of veeleisend. Toch wil niemand de mooie teef. Misschien is haar leeftijd de dealbreaker, want Donna is al 9 jaar oud. En hoewel ze het graag wat rustiger aan doet, is ze zeker nog niet oud en versleten. 

In dit opzicht is het bezoek van de kwieke en al gepensioneerde bezoeker aan het dierenasiel misschien wel de perfecte match. Zal de adoptie dit keer wel lukken?

Alles over het hondenras: de Kangal

Een groot fiasco

Alle hoop was gevestigd op deze oudere man. Iedereen zag ze als het ultieme koppel maar niets bleek minder waar. Ook voor de gepensioneerde was het een te grote opgave om de oudere dame in huis te nemen. Opnieuw bleef Donna alleen achter. Wilde dan niemand haar adopteren?

Op leeftijd zijnde Donna zoekt een fijn thuis

Deze trieste afwijzing was aanleiding tot de Facebook-post van het dierenasiel in Passau, die verslag doet van de situatie van Donna. De reacties zijn overweldigend, iedereen wil de oudere hond helpen in haar zoektocht naar een fijn thuis. Het bericht wordt meer dan 2800 keer gedeeld, en heeft honderden opmerkingen gekregen. 

Iedereen is op zoek naar de soulmate voor deze viervoeter en iedereen duimt voor haar. We hopen dat ze uiteindelijk iemand vindt. 

 

Unsere überaus sanftmütige Kangal-Lady Donna wartet noch immer sehnsüchtig auf ihr Traum-Zuhause! So in etwa stellt sie...

Posted by Tierheim Passau on Monday, January 25, 2021
Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen