Aanbieding

Loki en jessie

Jessie heeft lang getwijfeld of ze het nieuws wel moest delen

© Jessie Maya / Youtube & Instagram

Kitten van influencer Jessie overleden in droger: "Ik wil er niet over liegen"

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds Bijgewerkt op

Triest nieuws van YouTube ster Jessie Maya die het overlijden van haar kitten deelt met haar volgers. Toen ze in het buitenland was gebeurde er een vreselijk ongeluk.

Kattenoppas

De Youtube-ster was zelf in het buitenland toen deze trieste situatie zich ontvouwde. Jessie was namelijk in het buitenland voor cosmetische ingrepen en had voor die tijd aan haar beste vriend en Youtube-collega Jeroen van Holland gevraagd of hij op haar katten wilde passen. Aangezien haar kitten, Loki, nog klein was verbleef de Youtube-collega in haar huis, zo valt te lezen in het AD.

Open kaart spelen

Jessie zelf heeft lang getwijfeld of ze het nieuws wel moest delen, maar uiteindelijk heeft ze toch besloten open kaart te spelen met de buitenwereld. "Ik wil er niet over liegen", aldus de Youtube-ster.

In de video is te zien hoe ze met tranen in haar ogen haar verhaal doet. "De schoonmaakster doet ook de was. Loki is in de droger geklommen en de schoonmaakster heeft niet gecheckt of de droger leeg was en heeft de droger aangezet. En Jeroen heeft haar gevonden."

Bekijk onderstaand de video van de influencer.  

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen