Aanbieding

Monique Westenberg deelt emotionele boodschap met volgers

<p>Monique en haar huidige hond Frenkie</p> dog-serious

Monique en haar huidige hond Frenkie

© Moniquenoell / Instagram

12 december was een bijzondere dag voor Monique Westenberg. Op Instagram deelt ze met haar volgers een emotionele boodschap.

Door Faïrouz Ben Salah

Online sinds , Bijgewerkt op

12 december is de dag dat de in 2018 overleden pitbull van Monique Westenberg 18 jaar zou worden. Op Instagram stond de ex van André Hazes er uitgebreid bij stil.

Bijzondere datum

"12/12 is in meerdere opzichten voor altijd een hele bijzondere datum voor mij", schreef Monique bij een ontroerende foto van haar hond Dunya, die nog altijd een grote plaats in haar leven inneemt.

Het was tevens precies een jaar nadat André Hazes de 43-jarige blondine in 2020 ten huwelijk vroeg. Die verloving liep later alsnog stuk. Of ze hier ook naar verwees met de tekst 'in meerdere opzichten een bijzondere datum', is niet duidelijk.

Extra speciaal

Dit jaar voelde Dunya's geboortedag extra speciaal, liet de hondenliefhebster weten. "Vandaag extra veel omdat ik mijn eerste eigen collectie lanceer waar ik het afgelopen jaar samen met een fantastisch team keihard aan gewerkt heb. Toen zij mij aangaven dat de lancering op deze datum zou zijn wist ik zeker dat er eentje daarboven hiervoor heeft gezorgd. Happy Birthday aan de andere kant mijn mooiste zieltje"

In 2018 moest Monique de toen 14-jarige pitbull laten inslapen. Om dit verlies te kunnen verwerken maakte ze een prentenboek: ‘Dunya, een hemels hondenleven’.

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen