Aanbieding

Drie chihuahua's

De Chihuahua is niet langer de favoriet

© Pixel-Shot / Shutterstock

Chihuahua niet langer op 1: wat is de favoriete hond van beroemdheden?

Door Faïrouz Ben Salah Journalist

Online sinds Bijgewerkt op

Ooit vielen celebrities als een blok voor de schattige Chihuahua. Vandaag gaat een heel ander type hond er met de populariteitsprijs vandoor.  Raad jij welke?

Fotomodellen

In Amerika zou je zo maar fotomodellen als Dita von Teese en Rosie Huntinton-Whitely met deze hartenbreker kunnen tegenkomen.

In ons koude kikkerlandje gingen BN-ers als DJ Coen Swijnenberg, presentatrice Janny van der Heijden en theater- en televisiemaker Maurice Wijnen door te knieën voor deze snoetjes.

Koninklijke alure 

Hint: ze zijn klein, lang-of kortharig en kunnen, zei de Engelse koningin ooit, een huis in een echt kasteel veranderen. Kunstenaar Andy Warhol koos een exemplaar van dit ras als muze.

Maar anderen vergelijken dit hondje ook wel met-  een worstje!  Ha! ondertussen heb je het ongetwijfeld al geraden: wij hebben het over de teckel.

Prins Harry

Sterren worden vandaag de dag massaal verliefd op deze speelse en pittige schepseltjes. Zo heeft Adele een teckel, en ook actrice Emilia Clarke en Cressida Bonas, de ex-vriendin van prins Harry. Kijk maar eens op de sociale media kanalen!

Meer weten?

Zie je een teckel ook wel zitten als maatje? Weet dan dat achter de vertederende snoetjes een heuse jachthond schuilgaat. Speels en nieuwsgierig, maar minder geschikt als alleen maar een schoothondje.

Alles over het ras: de Teckel

Klaar voor wat leuke Teckel-kiekjes?

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen