Aanbieding

zwerfkitten

Deze kitten is dol op miauwen

© campwobblycat Instagram

Mini-kitten op straat gevonden: zijn aanstekelijke blijdschap verwarmt je hart (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Let op, deze kleine kitten houdt ervan om te miauwen.

Luka is een klein kitten dat zijn leven te danken heeft aan een voorbijganger. Zoals de website LoveMeow vertelt, werd het dier op straat gevonden, zonder moeder en zonder broertjes of zusjes.

De persoon die de kleine Luka tegenkwam, besloot de organisatie The Bond Between te contacteren, die gevestigd is in de Verenigde Staten.

Transformeer je huisdier in een kunstwerk!
Ja, ik wil het proberen!

Een schattige kitten

Zodra het telefoontje binnenkwam, aarzelde de organisatie niet om de deuren te openen. Het moet gezegd worden dat het dier grote behoefte aan hulp had. Beschreven als "mager, hongerig maar ook spraakzaam", kon Luka niet overleven op straat.

De kitten voelde zich al snel op zijn gemak in zijn nieuwe omgeving. Hij had een goede eetlust en vooral, hij hield ervan om luid te spinnen.

Heel snel onderging de kitten een transformatie. Na een goede maaltijd bleef Luka miauwen, tot groot plezier van zijn opvanggezin.


Binnenkort zal Luka worden voorgesteld aan andere kittens, zodat hij zich verder kan ontwikkelen. Over een paar weken zal de organisatie op zoek gaan naar een nieuw gezin voor hem.
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen