Aanbieding

gatitoconpollitos

De kitten bekijkt het kuikentje heel dichtbij

© Tiny Kitten / YouTube

Kitten ontmoet kuikens voor de eerste keer: je smelt weg bij het zien van de beelden

Door Kaami Kanje

Online sinds

Babydieren zijn en blijven super schattig, vooral als je een kitten hebt die kuikentjes voor de eerste keer ziet!

Vriendschap tussen verschillende diersoorten bestaat. Honden die vrienden worden met varkens, koeien; katten met eenden, of de kleine grijze kat Kiki en de kuikens, de hoofdrolspelers in deze video, een hartverwarmende scène die al meer dan 5 miljoen mensen op YouTube heeft betoverd.

De Britse Korthaar-kitten en de kuikentjes leren elkaar aanvankelijk kennen door een raam. Wanneer de mensen van deze dierenfamilie zien hoe nieuwsgierig ze naar elkaar zijn, halen ze de kuikens uit hun verblijf zodat ze Kiki van dichtbij kunnen ontmoeten.

Kiki's fascinatie voor de pootjes van de kuikentjes

De wederzijdse nieuwsgierigheid is te allen tijde duidelijk aanwezig. Kiki raakt met haar pootjes de kuikentjes aan, komt dichterbij om aan ze te ruiken en heeft een speciale fascinatie voor de pootjes van de kuikentjes. Het is alsof ze denkt, "maar... zijn ze anders dan die van mij?".

Ze zijn zo comfortabel met elkaar dat Kiki zelfs op haar rug gaat liggen of de kuikentjes uiteindelijk op haar rug klimmen.

"Het is echt ongelooflijk dat baby's van verschillende soorten zo goed met elkaar opschieten!", merkt een verbaasde YouTube-gebruiker op. Het is de schattigheid van de beelden die de meeste mensen raakt bij het bekijken van de video: "Ze zijn echt te schattig!".

"Het is zo schattig en leuk om hun interacties te zien... ik zou uren naar hen kunnen kijken", bekent een andere gebruiker op het sociale mediaplatform. En jij, kan je deze video weerstaan?

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen