Aanbieding

Ella de hond

Ella de hond

© Animal Resource Center / Facebook

Vrouw ontmoet een asielhond: wat ze om haar nek draagt, is een teken uit de hemel!

Door Kaami Kanje

Online sinds

De reddingswerkers waarschuwen dat het verstandig zou kunnen zijn om een zakdoek bij de hand te hebben bij het lezen van dit ontroerende verhaal!

Enkele maanden geleden deelde het Animal Resource Center, een asiel in Bloomsburg, Pennsylvania, een ontroerend verhaal in een Facebook-bericht.

Een prachtige ontmoeting

De reddingswerkers vertelden dat ze eind oktober een e-mail hadden ontvangen van een vrouw genaamd Kaitlyn, die geïnteresseerd was in het adopteren van de Pitbull-mix Ella, die al zeven jaar in het asiel verbleef.

 

Ella was het langst verblijvende lid van het asiel. Kaitlyn legde uit dat haar vorige hond, Jo, onlangs was overleden en dat ze klaar was om een nieuw hondenvriendje te adopteren.

Het asiel moedigde Kaitlyn aan om Ella in het asiel te ontmoeten. Toen ze aankwam en de hond ontmoette, was het duidelijk dat de twee voor elkaar gemaakt waren!

In het verleden had Ella tekenen van angst vertoond en had ze tijd nodig om mensen te vertrouwen. Maar bij Kaitlyn toonde de hond absoluut geen enkele vorm van aarzeling of wantrouwen.

Een zeer ontroerend teken

Tijdens de ontmoeting kreeg Kaitlyn tranen in haar ogen toen ze naar de bandana om Ella's nek keek.

De jonge vrouw legde vervolgens aan het asiel uit dat ze de bandana herkende en dat deze een speciale plek in haar hart had.

Ze haalde een foto tevoorschijn van haar hond Jo, die een bandana droeg, en zei: "De bandana die Ella draagt, was van Jo. Ik heb al zijn spullen hierheen gebracht toen hij overleed."

 

Van de twintig honden in het asiel was Ella die dag de enige die Jo's bandana droeg.

Voor Kaitlyn was er geen twijfel mogelijk: dit was een teken dat Jo zijn goedkeuring gaf om Ella te adopteren!

De jonge vrouw vertrok met Ella, en de twee zullen samen fantastische avonturen beleven!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen