Aanbieding

Bange hond

Bang hondje midden op de weg

© Facebook Planète Animaux

Verschrikte hond gaat in enkele seconden van angst naar liefde: de beelden zijn hartverscheurend (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

De video schokte duizenden mensen. De reden? Een angstige en weerloze puppy.

De Facebook-pagina Planète Animaux heeft een video gedeeld die al snel viraal is gegaan. Met meer dan 6,7 miljoen weergaven en duizenden opmerkingen is het duidelijk een succesvolle video.

Van angst tot liefde in enkele seconden

Aan het begin van de video zie je een auto op een weg. In de verte komt een schaduw angstig naar de auto toe. Het was een hond.

Een vrouw opende de autodeur en probeerde zijn vertrouwen te winnen. Het bastaardhondje kwam angstig dichterbij en schreeuwde van paniek. Maar langzaam won de bestuurster van de auto zijn vertrouwen, tot ze hem uiteindelijk over zijn hoofd kon aaien. De scène is hartverscheurend!

Zoals de legende van de video zegt, "de bange puppy ging van angst naar liefde in enkele seconden." Ongetwijfeld is het meest opvallende moment wanneer de hond door de vrouw in haar armen wordt genomen en haar begint te likken.

Zij lijkt gelukkig terwijl hij zich veilig voelt.

''Wat heeft deze arme hond meegemaakt om zo bang te zijn voor mensen. Dank aan deze mooie persoon die stopte om hem te redden'', ''Bravo voor deze persoon! Het einde is prachtig! Wat een vreugde om deze puppy te redden!''. Dat zijn enkele van de reacties die de post hebben overspoeld.

Wellicht zou jij ook een hond willen redden? Adopteer een hond!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen