Aanbieding

Schermafbeelding van de video van de hond thuis

Ze besluit haar hond tijdens werkdag op camera te bekijken: ze heeft er gelijk spijt van (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Tijdens haar werkdag wilde ze even naar haar hond kijken omdat ze hem miste, maar wat ze zag, had ze liever niet gezien.

Welke hondenverzorger kent dat gevoel niet wanneer hij op kantoor zit? Terwijl je werkt om je hond te voorzien van leuke speeltjes en goede brokken, kun je het niet laten om meerdere keren per dag aan hem te denken.

Het is duidelijk: wanneer we niet bij hen zijn, missen we ze. De verzorgster van deze Boxer begrijpt dat maar al te goed en zal je zeker niet veroordelen!

 

Op een dag, terwijl ze niet thuis was, besloot de jonge vrouw zichzelf een kleine "dosis" van haar hond te geven door de app te openen die verbonden is met een camera waarmee ze haar huisdier kan filmen in haar afwezigheid. Maar daar had ze al snel spijt van...

Een wederzijds gemis

De Boxerhond Bella bleef netjes thuis, en zoals elke hond waarschijnlijk doet, wacht ze vol ongeduld op de terugkeer van haar verzorgster. De beelden liegen er niet om, en dat is juist het probleem!

Duidelijk niet blij met haar eenzaamheid, zit de hond in haar mandje, terneergeslagen, alsof ze alle zorgen van de wereld op haar schouders draagt.

@s_maddeaux When you decide to check the dog camera while you are at work and it immediately ruins your day🥹 #fyp #dog #dogsoftiktok #boxerbulldog @Pubity @DogsOf TikTok ♬ All By Myself - Céline Dion

 


Natuurlijk voelde haar baasje veel verdriet toen ze haar hondje zo zag, en ze besloot deze beelden te delen op het sociale netwerk TikTok. Meer dan 700.000 mensen leefden met haar mee.

Hoewel veel mensen zeiden dat ze meteen naar huis zouden zijn gegaan als ze hun huisdier zo hadden aangetroffen, boden anderen meer realistische oplossingen, zoals het adopteren van een tweede hond of de tv aanzetten om wat achtergrondgeluid te creëren.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen