Aanbieding

Twee katten

Ze geeft haar oudere kat een kitten: ruim 4 miljoen mensen kunnen hun ogen niet geloven (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Op 22 juni heeft Bethany een super schattige scène gefilmd.

Haar kat lag te dutten met haar kitten tegen de vensterbank.

Een echt teken

In de beschrijving van de video heeft Bethany geschreven: "Dit is misschien een teken dat je een kitten moet nemen voor je kat."

Je kunt zien dat beide katten tegen elkaar aan liggen.

De oudere zwart-witte kat heeft zijn poot om het lichaam van de kleine bruine kitten gewikkeld, dat dicht tegen hem aan ligt. Beide katten lijken volkomen vredig naast elkaar.

Bethany heeft aangegeven dat de band tussen hen uniek is. De familie heeft herontdekt hoeveel plezier hun oudere kat heeft in spelen, mede dankzij de positieve invloed van het kitten.

 

 

Ze zijn allemaal verkocht

De video was een groot succes met 4,1 miljoen mensen die de video herhaaldelijk hebben bekeken. Meer dan 406.000 mensen vonden deze scène super schattig!

Sommige internetgebruikers hebben bevestigd dat het geven van een kitten aan hun oudere kat hen op een bepaalde manier heeft 'gered':

"Ik heb mijn kat geen eigen baby gegeven. Ze heeft haar eigen baby gevonden. Ze is letterlijk twee uur weggelopen en kwam terug met een kleine kitten. Ik weet niet van wie ze die kitten gestolen heeft, maar ze heeft een baby."

 

 

Of deze ontroerende getuigenis:

"Mijn kat is 18 jaar oud en we noemen haar 'Mama Cat' omdat ze zoveel kittens heeft gehad, ook al had ze helaas een gen dat haar melk giftig maakte, dus elk nestje stierf. Ongeveer een jaar geleden dachten we dat ze aan het sterven was, dus hebben we haar een kitten gegeven. Het blijkt dat dit haar heeft gered, ze gedraagt zich nu als een jonge kat en houdt van haar baby."

En jij, ben jij ook helemaal verkocht na het zien van deze video?

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen