Aanbieding

Pitbull wordt geaaid door dierenartsassistente.
© Best Friends Animal Society - YouTube

Pitbull gedwongen tot gevechten ontdekt voor het eerst liefde (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Trinity had een moeilijke start in het leven, maar nadat ze werd gered, besloot ze dat liefde alles overwint.

Trinity is een Pitbull die gered was uit een vechtring. Niemand wist precies wat er met Trinity was gebeurd of hoelang ze al had geleden.

Onthulling van Trinity's pijnlijke verleden

Op slechts tweejarige leeftijd vertelde haar lichaam al een triest verhaal van langdurig misbruik. Ze had oude littekens en ook nieuwe, geïnfecteerde wonden op haar benen en borst. Haar gezicht vertoonde een gescheurde en gezwollen huid.

Dierenartsen die haar onderzochten en behandelden, voelden aan dat haar wonden overeenkwamen met die gezien werden bij de bloedige sport van hondengevechten.

Trinity's reis naar genezing

De littekens van Trinity vertellen het verhaal van haar vroegere leven, een verleden waarin ze gedwongen werd om te vechten tegen andere honden. Echter, bij Best Friends Animal Society voelt ze eindelijk de liefde die ze echt verdient, voor de allereerste keer in haar leven. Het is het mooiste wat haar had kunnen overkomen. Het toegewijde team bij Best Friends is vastbesloten om Trinity te helpen haar traumatische verleden te overwinnen, haar te voorzien van de medische zorg, liefde en ondersteuning die ze nodig heeft om aan een reis van genezing te beginnen.

Terwijl Trinity aan haar herstel begint, wordt haar verhaal een krachtig getuigenis van veerkracht en de transformerende impact van mededogen in het gezicht van wreedheid.

Kijk hier naar de video:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen