Aanbieding

Hond en kat kijken uit het raam
© lydsbidss - TikTok

Pitbull beschermd geliefde kattenbroer tegen een andere hond: de reacties zijn overweldigend (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Een hartverwarmende video op TikTok toon het instinctieve beschermende gedrag van een hond voor zijn kattenvriend.

De clip is maar liefst 2,1 miljoen keer bekeken sinds deze voor het eerst werd geüpload.

Beschermende hond

In de beelden liggen een Pitbull hond en een kat op een bank bij een omheind raam. Een andere hond buiten drukt speels tegen het glas, wat een onmiddellijke reactie uitlokt van de hond binnen, die een reeks blaffen laat horen.

De kat, even geschrokken door het plotselinge tumult, leunt achterover voordat de clip eindigt.

Bij het bericht staat een bijschrift dat de band tussen de hond en de kat bevestigt, met de tekst: "Dat is echt haar kat."

Deze uiting van genegenheid is niet geheel onverwacht, aangezien onderzoek suggereert dat ondanks stereotypen van katten en honden als aartsvijanden, veel van hen harmonieuze relaties delen wanneer ze samenleven.

 

Broederlijke harmonie

Hoewel honden en katten een andere "taal" spreken, is het gebruikelijk dat ze vrij harmonieus samen spelen en slapen, wat op een wederzijds begrip wijst.

TikTok-gebruikers hebben snel hun adoratie geuit voor het hartverwarmende moment vastgelegd in de virale video. De meeste reacties prezen de beschermende aard van de hond en de schattige reactie van de kat.

"Dat is een goede hond," zei een kijker, suggererend dat de hond moet hebben gezegd, "Ik maak geen grappen over mijn familie."

"Ze weet dat ze veilig is, omg," zei een ander, terwijl een ander opmerkte, "Omg, de reactie van de kat is onbetaalbaar."

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen