Aanbieding

Een verdrietige hond in een asiel

Cuba heeft hulp nodig!

© dogtalesrescue / TikTok

Deze hond werd met een tumor achtergelaten op 12-jarige leeftijd en heeft nu dringend behoefte aan hoop

Door Kaami Kanje

Online sinds

Cuba is een hond die zijn oriëntatie kwijt is.

Terwijl hij rustig in zijn huis leefde, nam het leven van Cuba een dramatische wending toen zijn menselijke metgezel overleed. Hij werd toen overgedragen aan familieleden, maar dat werkte niet.

Cuba werd te agressief tegen de katten in huis en de situatie werd te ingewikkeld. Daarom werd hij overgebracht naar het asiel "Dog Tales", een opvangcentrum gelegen in Ontario, Canada.

Een zieke hond

Hoewel zijn leeftijd al een struikelblok is voor veel potentiële adoptanten, heeft Cuba ook te maken met verschillende gezondheidsproblemen. Hij lijdt aan een tumor, ernstige gebitsproblemen, een oorontsteking en allergieën.

Om deze oudere hond meer kansen te geven, heeft het asiel besloten zijn verhaal te delen in een video op TikTok.

Tot nu toe is dit nog niet genoeg geweest om het ideale gezin voor Cuba te vinden, maar de video heeft veel mensen geraakt en dat zou dus snel vruchten moeten afwerpen.

Het enige wat we willen voor Cuba is natuurlijk dat hij rustig en gelukkig kan zijn te midden van deze verandering in zijn leven, en dat hij de zorg en liefde krijgt die hij nodig heeft. We wensen Cuba veel succes en hopen dat hij nog een kans krijgt op liefde.

Helaas is het niet mogelijk Cuba te adopteren aangezien hij in Canada woont, maar er zijn bergen met honden in Nederland die een huis zoeken! Adopteer een hond!
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen