Aanbieding

Trapspel

Trapspel

© @Buitengebieden / Twitter

Speelse Jack Russell verovert harten op station met trapspel (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Op een station in Brussel is een video viraal gegaan van een schattige Jack Russell die de harten van voorbijgangers steelt met zijn speelsheid.

De Jack Russell, bekend om zijn energieke karakter, lijkt zich uitstekend te vermaken terwijl hij de trap op rent met de bal in zijn bek. Eenmaal boven aangekomen, laat hij de bal naar beneden rollen en gaat er dan razendsnel achteraan. En zo herhaalt hij dit ritueel; na het ophalen van de bal beneden aan de trap, keert hij terug naar boven om het hele proces opnieuw te doorlopen.

Hartverwarmende reacties 

De omstanders op het station kunnen hun verbazing en glimlach niet verbergen terwijl ze toekijken hoe de Jack Russell zijn trucjes uitvoert. De video heeft ook op sociale media voor de nodige opschudding gezorgd, waar gebruikers van over de hele wereld reageren op het grappige en ontroerende gedrag van het hondje.

In de reacties laten mensen weten hoe erg ze zijn verrast door de vindingrijkheid van het hondje. Reacties zoals "vreugde brengen op onverwachte plaatsen" en "Telkens als ik deze hond zie, kan ik niet stoppen met kijken hoe hij zelf speelt. Ik wil met deze Jack Russell spelen." laten zien hoe het hondje mensen vermaakt met zijn spel.

De vreugde en onschuld van het moment maken het hondje tot een echte ster.

Bekijk hier de video:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen