Aanbieding

Screenshot van TikTokvideo van de hond die de bergen ontdekt

Deze hond verlaat grote stad om naar de bergen te verhuizen: zijn verzorgers filmen zijn eerste reacties (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Na vijf jaar in een stedelijke omgeving te hebben gewoond, heeft deze hond deze drastische verandering van leven snel omarmd.

Carl is een schattige Samojeed van 5 jaar oud die altijd in een stedelijke omgeving heeft geleefd, en niet zomaar een omgeving, want deze hond woonde in de enorme stad Los Angeles (Verenigde Staten).

Hoewel deze prachtige hond goed gewend was geraakt aan het stadsleven dankzij de constante zorg van zijn verzorgers, heeft een Noordse hond niet per se alles wat hij nodig heeft onder het warme klimaat van Californië. Laten we zeggen dat sneeuw niet echt het sterke punt is van de stad der engelen!

Maar na toch te hebben genoten van het zonnige weer in deze geografische zone en flink wat vitamine D te hebben opgedaan, besloten de verzorgers van Carl om hun leven drastisch te veranderen.

Ze verhuizen naar de bergen

Voor het grootste plezier van de Samojeed, heeft zijn hele familie de weg genomen voor een lange reis naar Colorado, in het westen van de Verenigde Staten. Bekend om zijn gevarieerde landschappen van woestijnen, canyons en bergen, zou deze staat in ieder geval iets brengen wat Carl nog nooit had meegemaakt: sneeuw!

 

 

Na een 17 uur durende autorit, kwamen Carl en zijn familie aan bij hun nieuwe huis. Hoewel de hond al een zekere opwinding had gevoeld terwijl hij uit het raam van het voertuig keek naar zijn nieuwe territorium, kwam de ware verbazing pas bij het eerste contact met de sneeuw!

Helemaal in zijn element, begon deze pluizige poolbal in de sneeuw te springen met zijn achterste omhoog, terwijl hij van vreugde blafte en een beetje aan deze vreemde stof knabbelde.

Omdat Carl een energieke en speelse hond is, net als de meeste honden van dit ras, zal deze nieuwe levensstijl hem zeker mooie ervaringen en avonturen brengen. Hij zou er volledig gelukkig moeten zijn!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen