Aanbieding

hond die net alsof doet

Dit kleine hondje heeft een trucje gevonden om meer lekkernijen te krijgen

© Instagram pipersdad3

Kleine hond doet alsof hij een pootblessure heeft: zijn verzorger besluit hem in zijn eigen spel mee te nemen

Door Kaami Kanje

Online sinds

Een klein hondje heeft DE oplossing gevonden om vaker lekkernijen te krijgen. Helaas keert zijn trucje zich tegen hem.

Piper is wat je een "slimme rakker" zou kunnen noemen. Volgens Dennis Gerard, de verzorger van de kleine hond heeft zijn trouwe metgezel een nogal vreemde houding aangenomen om lekkernijen te krijgen.

Een heel slimme hond

Een paar jaar geleden stapte zijn Min Pin hond op een bij en verwondde zijn poot. Zoals Dennis Gerard aan The Dodo vertelt, wilde hij zijn hond troosten door hem wat lekkers te geven.

Het duurde niet lang voordat Piper besefte dat hij beter af was met wat lekkers als hij gewond was. Dus besloot het dier om problemen met zijn poot te simuleren om vaker lekkernijen te krijgen.

Om deze gewoonte te stoppen, besloot Gerard Piper een goede les te geven door hem mee te nemen naar de dierenarts. Ter plaatse vroeg hij zijn dierenarts om de poten te onderzoeken. Hoewel de hond niet blij was met de ervaring, was ze toch "blij om het spel mee te spelen".

Toch keerde de les van de meester zich tegen hem. Schuldig omdat hij Piper naar de dierenarts had gebracht, zegt Gerard dat hij "tonnen traktaties aan zijn hond heeft gegeven". Dat noemen we "de pot verwijt de ketel".

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen