Aanbieding

kapotte muur

Een gat in de muur om een leven te redden.

© myworld.wejustliveinit / TikTok

Werknemers veroorzaken chaos in huis tijdens renovatie: kwestie van leven of dood ontstaat (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

De vrouw had niet verwacht dat een simpele waterlekkage in huis zo'n panieksituatie zou veroorzaken dat ze de politie moest bellen.

Het verhaal dat begin maart in Philadelphia, Verenigde Staten, plaatsvond, dreigde slecht af te lopen toen een vrouw ontdekte dat haar kat tijdens renovatiewerkzaamheden achter een muur was vast komen te zitten.

Jayda Dixon-Williams en haar kat Raymonte waren betrokken bij een angstaanjagende ervaring die de tussenkomst van de autoriteiten vereiste.

Alles vanwege een lekkage

Na het melden van een lekkage in haar keuken aan de eigenaar van het appartement, werden er werknemers naar haar huis gestuurd. Toen Jayda echter thuiskwam van het werk, maakte ze een schokkende ontdekking. Haar grijze kat, Raymonte, slechts zeven maanden oud, was verdwenen. Ze kon hem echter horen miauwen, maar kon hem nergens vinden.

Na een angstaanjagende zoektocht besefte Jayda eindelijk dat de kat achter de gipsplaat zat die door de arbeiders was herbouwd nadat ze aan de leidingen hadden gewerkt. Voor Jayda zijn haar katten als haar kinderen, en als ze had geweten dat de arbeiders aan de muur zouden werken, zou ze actie hebben ondernomen om hen te beschermen.

Een race tegen de klok

Met de lijnen van het bedrijf altijd bezet, besloot Jayda de politie te bellen voor hulp. De autoriteiten adviseerden haar om een ​​opening in de muur te maken om haar geliefde huisdier te bevrijden. Met grote bezorgdheid en voorzichtigheid begon Jayda een gat in de muur te maken, bang om leidingen te beschadigen die het leven van Raymonte in gevaar zouden kunnen brengen.

Gelukkig kwam Raymonte na het maken van het gat eindelijk veilig naar buiten, wat enorme opluchting bracht voor zijn eigenaar en het hele gezin.

Ondanks de nachtmerrie kende het verhaal een gelukkig einde. In de video die op social media werd gedeeld (en meer dan 4 miljoen keer werd bekeken), hebben velen gereageerd en Jayda geadviseerd om juridische stappen te ondernemen tegen de woningbeheerder en het bouwbedrijf voor de geleden schade, omdat zij verantwoordelijk werden gehouden voor de tragische situatie waarvan zij op de hoogte hadden moeten zijn.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen