Aanbieding

Zoekplaatje: kat tussen wasberen

Ben jij misschien een genie?

© Dudolf / mirror.co.uk

Je bent een genie als je de kat in minder dan 15 seconden vindt!

Door Kaami Kanje

Online sinds

Om dit raadsel op te lossen, moet je echt een hoog IQ hebben. Neem je de uitdaging aan en test je je zicht?

Optische illusies zijn niet alleen ongelooflijk fascinerend, maar ook echt uitdagend. Als je dan ook nog een denkpuzzel binnen enkele seconden kunt oplossen, kunnen dat echt alleen de besten.

Zoals in dit geval. Wie de grijze kat tussen alle wasberen in minder dan 15 seconden ontdekt, heeft een hoog IQ. Dat meldt althans de Britse krant Daily Star. Heb je zin om zelf te testen of je een genie bent?

Suchbild Katze Waschbären
Waar heeft de kat zich verstopt (Dudolf / mirror.co.uk)

Vind je de kat in minder dan 15 seconden?

Bekijk de afbeelding nauwkeurig. Ergens in een groep wasberen heeft een kat zich verstopt. Het lastige is: wasberen en katjes lijken erg op elkaar. Vooral omdat ze hier allemaal grijs zijn.

Dus je moet echt de ogen van een lynx hebben en heel slim zijn om het detail binnen 15 seconden te ontdekken dat de poes onderscheidt van de wasberen. Lukt het jou?

Op je plaatsen, klaar ... af!

En? Heb je het gevonden? Geweldig! Je hebt echt arendsoog.

Of ben je nog steeds aan het zoeken? Dan hebben we de oplossing voor je. Je hoeft alleen maar naar beneden te scrollen en we vertellen je waar de kat zich bevindt.

Het katje verbergt zich rechtsonder. Kijk eens goed naar haar gezicht, dan zie je dat de strepen op het hoofd en gezicht van de kat verschillen van die van de wasberen. Maar dat merk je alleen als je echt heel nauwkeurig en attent kijkt.

Nauwelijks te zien: Daar is het slimme poezenbeest (Dudolf / mirror.co.uk)

Zoekplaatjes maken slimmer

Volgens beweringen is slechts twee procent van de mensen in staat optische illusies te doorzien en verborgen details in afbeeldingen te herkennen. Bovendien zijn er studies die aantonen dat men over het algemeen slimmer wordt naarmate men zijn brein traint met complexe puzzels.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen