Aanbieding

Kat in badkamer

De speelsessie van deze kat kwam de verzorgers duur te staan

© Shutterstock

Kat sluipt 's nachts de badkamer in en bezorgt verzorgers meer dan €20.000 aan schade

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Wat doen katten als we slapen? Ze eten, spelen, vechten en soms brengen ze hun verzorgers in ernstige problemen. 

De Bengaalse kat Eve is nog een jonge kitten, op zoek naar avontuur. Voor haar eigen veiligheid sluiten haar verzorgers haar elke nacht op in de badkamer. 

Wat de verzorgers echter niet hadden gedacht, is dat een kat zelfs in een opgesloten badkamer nog zo veel schade kan aanrichten. 

Alles over het ras: de Bengaalse kat

Hoog en droog

Wanneer Joe Fauser en zijn vriendin Amber uit Adelaide denken dat hun kat Eve lekker aan het slapen is richt ze een enorme ravage aan. 

Toen Joe rond zes uur 's ochtends opstond om naar zijn werk te gaan wist hij niet wat hij zag. In het hele huis stond een laag water! De man rende direct naar de badkamer om het kleine poesje te redden, en zij lag, alsof er niets was gebeurd, op de wasmachine. 

Waarschijnlijk heeft de kat het voor elkaar gekregen om de wasmachine te laten draaien en heeft de wasmachine de hele nacht water staan te pompen. 

Een dure nacht

Als gevolg van dit ongeluk ligt het hele huis in puin. Het jonge stel woonden pas in paar maanden in dit huis, maar ze kunnen vroeger dan gedacht beginnen met een totale renovatie. De vloer en veel meubilair is gesneuveld. Daarnaast moet ook alle elektra worden vervangen. De "wasdag" van de kat kost Joe en Amber meer dan €20.000.

Joe en Amber hebben nu overal op ieder apparaat een "kinderbeveiliging" geplaatst.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen