Aanbieding

reddingshond New York City

Deze zwerfhond werd gered uit de kou.

© nycscr Instagram

Vrijwilligster van dierenasiel uit bed gesleurd: de tijd dringt om een onschuldig leven te redden (video)

Door Mae White

Online sinds

In de Verenigde Staten sprong een vrijwilliger van een liefdadigheidsinstelling midden in de nacht uit bed om een hond in ernstige problemen te redden. 

Toen haar telefoon ging, had Lisa Reams, die in Mississippi (VS) woont, geen idee van de redding die haar te wachten stond.

Een redding in pyjama

Zoals de website The Dodo meldt, zit er een zeer bezorgde man aan de andere kant van de lijn. Hij vertelde Lisa dat hij zojuist een hond had ontdekt die opgekruld op een vervallen bank naast een container lag.

Zodra ze de foto's van het dier zag, sprong de vrouw uit bed om naar hem toe te gaan. Ze rende in haar pyjama naar de reddingsplek. Ze kon hem niet in de kou laten zitten: "Ik ging niet rusten zolang hij in die positie lag. Hij moest het warm hebben".

Het was dan ook geen verrassing dat ze een doodvriezende hond aantrof. Gelukkig werkte de hond mee met haar redder en accepteerde de halsband. Eenmaal in het busje kon hij profiteren van de verwarmde stoelen.

Een teefje ter adoptie

Het schattige hondje dat een teefje bleek te zijn, toonde meteen haar dankbaarheid aan de mensen die haar leven hadden gered. Ze werd Cammi genoemd en wilde haar redders meteen knuffelen.

Het dier wordt binnenkort overgebracht naar New York, waar ze beschikbaar zal zijn voor adoptie via NYC Second Chance Rescue.

Kijk onderstaande video.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen