Aanbieding

Op de veranda voor het huis steelt een beer het pakket
© Jon Meyer WNEP / Facebook

Postbode beweert dat pakket is afgeleverd, maar het is verdwenen: bewakingsbeelden onthullen ongelofelijke waarheid

Door Kaami Kanje

Online sinds

De postbode zette de pakketten op de veranda van hun huis omdat de familie afwezig was. Dit keer kwam het verwachte pakket echter niet bij de ontvangers aan.

Het hele verhaal speelde zich af in het graafschap Lackawanna in de Verenigde Staten. Op een dag moest de postbode verschillende pakketten bezorgen, waaronder een doos met hondenvoer voor de Newmans.

Maar toen het gezin thuiskwam, was het hondenvoer nergens te bekennen. De koerier beweerde dat hij het pakket had afgeleverd. Maar waar is het dan?

Een ongebruikelijke dief

Newman besloot de beelden van de camera te bekijken, die boven de ingang van het huis was gemonteerd, om te zien of de postbode de waarheid sprak. Na enkele minuten werd alles duidelijk. Op de veranda sloop een ongebruikelijke dief naar binnen. Een kleine beer was waarschijnlijk aangetrokken door de geur van de brokjes en besloot deze voor zichzelf te nemen.

Op de video is duidelijk te zien hoe de beer naar de veranda komt alsof het zijn eigen huis is, zijn tanden in de doos zet en deze buiten het tuinbereik meeneemt. We weten niet of het hem gelukt is om in de doos te komen, of hij alle chips heeft opgegeten en of het avondeten hem gesmaakt heeft.

De Newmans kregen uiteindelijk een nieuwe doos met eten voor hun viervoeter.

Kijk hier naar de video van de beer:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen