Aanbieding

Reismand begraven in de sneeuw
© Facebook Happy Tails Human Society

Man vindt een begraven reismand in de sneeuw: wat erin zit zal je de rillingen geven

Door Kaami Kanje

Online sinds

De gebeurtenissen vonden plaats in Illinois, Verenigde Staten, toen een medewerker van een dierenopvang op weg was naar zijn werk.

Op een koude februarimorgen reed Donald Czyzyk, een medewerker van Happy Tails Human Society, zoals gewoonlijk naar zijn werk.

Die dag zag de man een kattenreismandje in de buurt van het asiel waar hij werkt, in Illinois. Het reismandje was bijna helemaal begraven onder de sneeuw.

De kattenreismand zag er zo uit nadat ze het arme diertje eruit hadden gehaald ©Happy tails

De verrassing kwam toen Donald zag dat de reismand niet leeg was. Hij rende naar het object toe en begon het uit te graven. Seconden later hoorde hij het gemiauw van een grijze kat. "Het poesje was in shock en bevroren," vertelde Donald later aan The Dodo.

Gelukkig had de kat geen ernstige verwondingen en herstelde ze vrij snel van het vreselijke incident. Het asiel waar Donald werkt, Happy Tails, nam de kat onder zijn hoede en gaf haar de naam "Winter".

Binnen in de reismand zat een lief katje zonder verdere verwondingen ©Happy Tails

Een paar dagen later kwam er een familie naar het asiel om Winter te adopteren. "Ze is naar een huis gegaan bij een heel vriendelijk stel, dat we al jaren persoonlijk kennen en dat ook een hond heeft," legde Czyzyk uit.

We wensen al het beste toe aan Winter!

Zo mooi zag Winter eruit na de redding ©Happy Tails
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen