Aanbieding

Een stervende Golden Retriever geniet van de sneeuw

Een dag van geluk

© Riley Sitton / TikTok

Laatste momenten in de sneeuw voordat deze Golden Retriever sterft: momenten van puur geluk (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

De laatste gelukkige momenten voor deze schattige hond met zijn familie voordat hij over de regenboogbrug gaat.

Het afscheid nemen van huisdieren is nooit gemakkelijk. Maar het biedt ook de kans om nog wat magische momenten te delen met je trouwe metgezel.

In een recent gedeelde video op sociale media vertelde een vrouw genaamd Riley Sitton over de laatste momenten van haar geliefde Golden Retriever.

Een hond met kanker

De hond van Riley Sitton werd gediagnosticeerd met kanker en had nog maar weinig tijd over. Riley besloot hem daarom kleine geluksmomenten te geven terwijl hij wachtte tot zijn pijn zou verlichten. 

In een korte TikTok-video zien we de familiedeur opengaan. De hond rent naar buiten om in de sneeuw te rollen en zijn pootafdrukken achter te laten. Terwijl de sneeuwvlokken op de familie vallen, genieten ze allemaal van deze momenten van puur geluk door foto's te maken, knuffels te geven en gewoon te genieten.

@riley_sitton

Our golden retriever has been battling cancer and we think he’s at the very end. We’ve been praying for one last snow day for him & it came true this morning. 😭♥️

♬ Good Ol' Dogs and God - Pryor & Lee

Eenvoudige momenten die het hart verwarmen en die in het geheugen gegrift zullen blijven van alle leden van deze familie die de moeilijkste afscheid moeten nemen.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen