Aanbieding

De lerares woont in haar auto

Hillary leeft voor haar twee honden

© irishmirror.ie

Wat deze arme vrouw doet voor haar honden verdient het grootste respect!

Door Kaami Kanje

Online sinds

Drie weken na haar terugkeer naar Engeland staat lerares Hillary Barrows voor een moeilijke beslissing. Wat ze doet, is echt ongelooflijk.

Na acht jaar in Europa te hebben gewerkt als lerares, keert Hillary Barrows in januari 2015 terug naar haar thuisland Engeland. Daar wil de 57-jarige samen met haar twee honden een nieuw leven opbouwen.

Drie weken later bevindt ze zich in een uitzichtloze situatie! Hillary's spaargeld is op en een nieuwe baan is niet in zicht. In de noodopvang die door de stad wordt aangeboden, zijn honden niet toegestaan. De lerares staat voor een moeilijke beslissing!

De lerares woont samen met haar honden in de auto

En Hillary's beslissing is duidelijk - ze kiest voor haar twee honden met de namen Robbie en Cleo. Omdat de rest van haar familie is geëmigreerd, heeft ze niemand die de geliefde viervoeters, die de lerares in Spanje heeft gered, kan opvangen.

Dus besluit de 57-jarige om met haar twee harige metgezellen in haar auto te gaan wonen! Een 20 jaar oude Alfa Romeo 146, geparkeerd op de parkeerplaats van een grote supermarkt in Canterbury, Kent.

"Ik ben naar Canterbury gereden omdat het Leger des Heils me heeft geholpen en de honden heeft gevoerd, en er is een openbare toilet en doucheruimte die ik eens per week gebruik," legt Hillary uit aan de Britse krant Express. Het supermarktteam geeft haar wat ontbijt en warm water voor soep.

Haar telefoon en laptop, die de hondenmoeder nodig heeft voor haar sollicitaties, laadt ze op in een nabijgelegen fastfoodrestaurant dat 24 uur per dag open is. Maar Hillary zelf is zich ervan bewust dat niemand een lerares zal aannemen die in haar auto moet wonen.

Lehrerih Hunde Auto Parkplatz
Hillary naast haar auto waarin ze woont (mirror.co.uk)

Een gelukkige wending

Wanneer ze een crowdfundingscampagne op het internet start, vindt er een cruciale wending plaats! Hillary krijgt bijna 12.000 euro (10.000 pond) toegewijd, om een nieuw leven op te bouwen. En dat is precies wat ze doet.

De 57-jarige richt haar eigen hondenpension op, om viervoeters in nood een thuis te bieden. Tegelijkertijd blijft ze echter ook werken als lerares.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen