Aanbieding

Kat voor kattenbak

Wat een creatief idee

© Animal Rescue League of Iowa / Facebook

Dit dierenasiel heeft een geniaal valentijnsidee voor mensen met een gebroken hart

Door Kaami Kanje

Online sinds

De Amerikaanse dierenbeschermingsorganisatie Animal Rescue League of Iowa heeft iets heel bijzonders bedacht voor Valentijnsdag ...

Op Valentijnsdag vieren we de liefde. Maar deze organisatie uit Iowa, een staat in het Middenwesten van de Verenigde Staten, vergeet ook niet degenen die zich midden in een scheiding bevinden of net gescheiden zijn. De nieuwe campagne heet :GOT A CRAPPY EX?

In een bericht van 1 februari biedt het team van Animal League Rescue aan om voor $15 de naam van de ex-partner op de kattenbakken van de dieren te schrijven die nog op een thuis wachten. En de poezen zorgen dan voor de rest... 💩

We hebben er geen twijfel over dat de katten graag hun steentje zullen bijdragen aan dit goede doel!

Een kattenbak voor de ex

Daarbij plaatst het asiel ook een foto van een kat naast een van die genoemde kattenbakken. Het grappigste is zeker het gezicht van de kat, die er meer dan klaar voor lijkt om de kattenbak op te fleuren: het lijkt alsof die er met hart en ziel in zit en klaar is om alles te doen om gebroken harten troost te bieden.

Binnen de kortste keren krijgt de post talloze likes - het idee lijkt goed te worden ontvangen.

Laten we hopen dat hierdoor sommigen de namen van hun ex-partners zullen onthullen. Want dat levert niet alleen voldoening op, maar ook voeding en medische zorg voor de dieren.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen