Aanbieding

kat eet donuts
© Chickenbutt Donuts/Facebook

Dagelijks is deze kat de eerste klant van dit restaurant: iedereen weet waarop hij wacht

Door Kaami Kanje

Online sinds

Iedere ochtend staat kat Oreo voor de deuren van de bakkerij te wachten op zijn favoriete lekkernij.

Klanten weten dat de kat altijd voorrang heeft.

Lekkerbek

Gelegen in Zuid-Carolina (VS) heeft de bakkerij Chickenbutt Donuts een grote hoeveelheid fans. Op het menu vind je allerlei soorten donuts die niet alleen kinderen, maar ook volwassenen zullen verrassen.

Ook de zwart-witte kat Oreo behoort tot de zoetekauwen van de bakkerij. Elke ochtend staat de viervoeter dapper op, nog voor zonsopgang, om als eerste klant voor de deur van de winkel te staan.

Waarmee wordt de kat gevoerd? Natuurlijk met kattenvoer. De medewerkers van de bakkerij weten dat hem trakteren op lekkernijen tragisch zou kunnen eindigen.

Ze geven echter toe dat ze soms niet kunnen weerstaan aan de smekende blik van het dier en hem een donut zonder toevoegingen cadeau doen.

Iedereens favoriet

Oreo is een lokale attractie. Niet alleen de bakkers zijn dol op hem, maar ook de klanten van Chickenbutt Donuts, die graag hun aankopen met hem delen.

Onthoud - het geven van zoetigheden aan een kat is geen goed idee! Een gezond kattendieet bestaat voornamelijk uit vlees. Te veel suiker in het dieet van een kat kan leiden tot overgewicht, diabetes en andere gezondheidsproblemen.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen