Aanbieding

Eind 2023 werd een hond door zijn verzorgers achtergelaten

Eind 2023 werd een hond door zijn verzorgers achtergelaten

© Tunica HumaneSociety Facebook

Hond wordt achtergelaten na de verhuizing van zijn verzorgers: hij is letterlijk in tranen van verdriet

Door Kaami Kanje

Online sinds

In de Verenigde Staten werd een hond achtergelaten door zijn verzorgers die net verhuisd waren. Het dier werd opgevangen door een organisatie die hun best deed om te helpen.

Een paar weken geleden ontdekte een man dat een familie hun hond, Wilbur, achterliet. De voorbijganger was erg bezorgd over het arme dier dat van de ene op de andere dag zonder zijn verzorgers achterbleef, die waren verhuisd.

Een hond al weken alleen

Zoals Sandy Williams van de "Tunica Humane Society" in de staat Mississippi (VS) aan de website The Dodo laat weten, voedde de persoon de arme hond meerdere keren per dag.

"Hij was wekenlang alleen op het terrein, op zoek naar voedsel in de omliggende velden om te overleven."

Toen Sandy werd benaderd om te helpen, ging ze naar het oude huis om Wilbur te helpen: "Wat me het meest bijbleef, was zijn gezicht bezaaid met tranen. Je kon zoveel lijden en verwarring zien in zijn droevige ogen. Hij leek te huilen."

Zoals gebruikelijk ging het dier naar de dierenarts voor een gezondheidscontrole. De arme hond was bang voor mensen, maar begreep al snel dat de mensen er waren om te helpen.

Op sociale media plaatste de organisatie een bericht om een thuis te vinden voor Wilbur. Velen boden aan om hem te verwelkomen en te adopteren.

Uiteindelijk werd Wilbur geadopteerd door een liefdevol gezin dat al vier andere honden had.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen