Aanbieding

een paar zwarte katten achter een raam

Wat een gezin!

© Facebook Chatons Orphelins Montréal

Dakloze kat komt haar kittens voorstellen aan de vrouw die haar leven redde

Door Kaami Kanje

Online sinds

Enkele maanden na het redden verscheen de kat in de tuin van deze vrouw in uitstekend gezelschap... 🐱😍

Die middag ging Lizianne, die in Quebec woont, zoals gebruikelijk de tuin in om te werken. Ze had geen idee dat deze dag anders zou zijn dan normaal.

In de struiken zag ze een verdwaalde zwarte kat. Het was duidelijk dat hij al geruime tijd, zo niet altijd, op straat leefde.

De vrouw gaf de zwarte kat eten en drinken, en de kat, aangemoedigd door Lizianne's vriendelijkheid, kwam de volgende dag terug. En de dag daarna. Het bezoek van de kat werd al snel een dagelijkse routine, en Lizianne genoot van zijn gezelschap.

Dit is geen zwaarlijvige kat, maar een zwangere poes

Lizianne merkte echter op dat de kat begon aan te komen, misschien meer dan ze zou moeten. Maar al snel besefte ze dat de kilo's niet alleen te maken hadden met eten: dit was geen kat, maar een zwangere poes - en dat was de reden voor het gewichtstoename 🐱😍.

Toen de poes haar kleintjes in oktober 2020 kreeg, probeerde ze ze zelf te voeden. Blijkbaar lukte het haar echter niet, dus richtte ze zich opnieuw tot haar beschermengel - Lizianne.

Ze bracht haar vijf kittens een voor een naar het raam van haar menselijke vriendin en zette ze keurig in een rij.

dos gatos negros sobre una tela naranja

©Facebook Weeskittens Montréal

Niet zeker wat te doen, nam Lizianne contact op met een dierenhulporganisatie en ze kwamen op het juiste moment. Alle kittens hadden ademhalingsproblemen en leden aan conjunctivitis.

De kleintjes kregen de nodige zorg, en de poes bleef bij Lizianne, die haar liet steriliseren en... adopteerde! 😍😍😍. Wat een gelukkig einde!

 
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen