Aanbieding

Een adelaar in de lucht boven een tuin

Een verontrustende ontdekking

© Pixlr

Een arend laat een puppy vallen in de tuin van een vrouw: een DNA-test onthult een schokkende waarheid

Door Kaami Kanje

Online sinds

Het dier had veel geluk om te worden vrijgelaten in de tuin van een attente familie.

Het begint allemaal in de loop van het jaar 2019 in het noordoosten van Melbourne, Australië. Op een ochtend hoort een vrouw geschreeuw uit haar tuin komen, dus besluit ze een kijkje te nemen.

Eenmaal buiten ontdekt ze wat ze denkt dat een puppy is dat zojuist is losgelaten door een adelaar die het in zijn klauwen had gevangen.

Een puppy dat geen puppy is

In de loop van de uren, na een hoop getwijfel, besluit de vrouw haar kleine beschermeling genaamd Wandi naar het Alpine Animal Hospital te brengen om er zeker van te zijn dat het inderdaad om een puppy gaat. Omdat volgens verschillende waarnemers op Facebook, waar de foto van het dier werd gedeeld, de 'puppy' eigenlijk een vos zou zijn.

Geïntrigeerd brengt de vrouw Wandi naar het Alpine Animal Hospital waar een DNA-test wordt uitgevoerd. Terwijl ze wacht op de resultaten, blijft het dier in een toevluchtsoord voor dingos. Uiteindelijk, na enkele weken geduld, zijn de resultaten bekend en zijn ze onbetwistbaar: Wandi is 100% een dingo.

Sinds deze ontdekking wordt Wandi verzorgd door het toevluchtsoord waar hij wordt behandeld en opgevoed met inachtneming van al zijn behoeften. Zijn verhaal is in de loop der jaren zo beroemd geworden dat Wandi zelfs een aan hem gewijd boek heeft gekregen, evenals tal van kleine voorwerpen zoals knuffels. Een echte kleine ster!"

Hieronder kun je het verhaal van Wandi ontdekken in een video:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen