Aanbieding

Een zwerfkat

Een zwerfkat

© @nadine_stay / Source TikTok

Architecten hebben een geniaal idee om een zwerfkat te helpen warm te blijven tijdens de winter (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Een zwerfkat heeft de gewoonte aangenomen om in de tuin van Danica en Chris Gadeken te komen.

Het architectenkoppel geeft de kat al 9 maanden lang eten en water. Ze hebben hem Fat Billy genoemd, verwijzend naar zijn lichte gezetheid.

Hij laat zich niet benaderen

Overdag wandelt de zwarte kat Fat Billy door de buurt. Dan, wanneer de avond nadert, komt hij naar de tuin van Danica en Chris en nestelt zich voor de nacht.

Aangezien de winterse temperaturen zijn aangebroken, begon het paar zich zorgen te maken over Fat Billy. Ze wilden dat hij een warme plek had om te schuilen. Omdat de kater hen niet dichtbij laat komen, kunnen ze hem niet uitnodigen om binnen in hun huis te schuilen.

De architecten besloten hun expertise te gebruiken om een klein toevluchtsoord voor hem in hun tuin te bouwen. Ze hebben dus een houten hut gemaakt die past bij de grootte van de kater. Ze voegden thermische isolatie toe, zodat de kat lekker warm zou zijn aan de binnenkant.

De spanning is compleet

Nadat de bouw van de hut was voltooid, kon het stel niet wachten om de reactie van de kater te zien. Ze plaatsten een camera buiten om de komst van Fat Billy te volgen en niets te missen van zijn verkenning. Als Fat Billy de hut nadert, houden we ons hart vast: zal de kater het waarderen? Zal hij erin gaan liggen voor de nacht?

De zwarte kat sluipt er zachtjes naar toe en begint te snuffelen. Hij steekt nieuwsgierig zijn kop in de hut en gaat dan... precies ervoor zitten! Uiteindelijk besluit hij opnieuw te verkennen, en deze keer gaat hij naar binnen. Je kunt zijn hoofd erbovenuit zien steken!

Het is schattig om te zien, en we zijn dankbaar voor Danica en Chris dat ze zo goed voor hem zorgen!"

@nadine_stay It’s a classic case of “the guy who didn’t even want to buy straw for the cat ends up making a house for the stray cat.” I’m sure you’ve been there before. #straycat #cathouse #straycatsneedlovetoo ♬ original sound - Nadine Stay
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen