Aanbieding

hond wordt gered

De hond was erg bang

© Instagram @guardiacivil062

Hond verlamd van angst na heftig ongeluk: duizenden mensen in tranen door het gebaar van zijn redder (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

De hond was betrokken bij een auto-ongeluk samen met zijn verzorger, die met een ambulance moest worden geëvacueerd, de hond kon helaas niet meer opstaan.

Een hond ligt op de grond. Hij is omringd door voorwerpen, glas, autowielen. Zijn verzorger werd ook uit de auto geslingerd bij de botsing. Sterker nog, ze moest met de ambulance worden geëvacueerd na het verkeersongeval op 1 november in Italie.

"Zo bang bleef deze kleine hond nadat hij een ongeluk had gehad op de A52 met zijn eigenaar", schrijft de lokale politie op hun officiële Instagram-profiel. In de video is te zien hoe een agent voor het dier zorgt.

Met liefde en uiterste zorg

De politie pakt de hond die in een soort doek gewikkeld is. De hond beweegt nauwelijks zijn hoofd wanneer hij de handen van de agent over zijn lichaam voelt, uiteindelijk draagt de agent hem daar vandaan. Omdat de hond "ook verwondingen had, brachten we hem in onze auto naar de dierenkliniek in Zamora".

De liefdevolle en uiterste zorg waarmee deze agent de hond oppakt, zoals iemand opmerkt in de opmerkingen op Instagram, heeft ervoor gezorgd dat de video viraal is gegaan en al meer dan 828 duizend weergaven heeft.

Velen delen vergelijkbare ervaringen in de opmerkingen. "Mijn zus overleed bij een verkeersongeval en haar hond was bij haar... Hij leeft en bleef aan haar zijde totdat ze kwamen om het lichaam op te halen."

Hopelijk kunnen de betrokkenen bij dit ongeval binnenkort weer herenigd zijn 💗.

Meer nieuws over...

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen