Aanbieding

Vliegveld

Vliegveld

© Unsplash @Neil Martin

Verlaten tas op de luchthaven: autoriteiten onderdrukken hun schrik bij het ontdekken van de vreemde inhoud

Door Kaami Kanje

Online sinds

Op maandag 6 november redde een medewerker van de internationale luchthaven van Indianapolis een leven in gevaar.

De autoriteiten merkten een onbeheerde tas op, op het bovenste niveau nabij de zuidwestelijke balie, dichtbij een prullenbak.

Een onverwachte ontdekking

De beveiligingsmedewerker die de tas opende, ontdekte een achtergelaten hondje erin. Zijn riem zat in een zak van de tas. De hond was bedekt met urine en ontlasting. Het was duidelijk dat de hond al geruime tijd in de tas zat. De medewerker nam onmiddellijk contact op met Speedway Animal Rescue-shelter voor hulp voor de hond. De hond is een Maltezer van ongeveer 5 maanden oud. Hij is vernoemd naar de plaats waar hij werd gevonden, Boeing.

Een recente chirurgische ingreep

De medewerkers van het asiel die de puppy hebben onderzocht, merkten op dat de hond recentelijk een operatie had ondergaan, omdat er sporen waren van een intraveneuze katheter in de poot van de hond, hechtingen en een verband.

De reddingswerkers proberen te achterhalen welk type operatie de hond heeft ondergaan, zodat ze hem de juiste antibiotica en pijnstillers kunnen geven.

Het asiel heeft dus een bericht op Facebook geplaatst: "Als je de eigenaar bent, neem dan contact met ons op. Je zult geen problemen krijgen. Je hond is veilig, we willen gewoon informatie zodat we zijn verwondingen in de gaten kunnen houden en beter kunnen begrijpen wat hij nodig zou kunnen hebben."

 

Een aankomende adoptie 

Het asiel schreef in een reactie dat Boeing niet beschikbaar zal zijn voor adoptie totdat hij is vrijgegeven door de dierenarts.

De prioriteit is om ervoor te zorgen dat Boeing goed herstelt voordat hij voor altijd bij zijn familie is. Redders hebben echter al een adoptieouder in gedachten: een familie in Maine met drie honden die allemaal zijn geadopteerd bij het asiel.

Op dit moment loopt er een onderzoek binnen de luchthaven om de persoon te identificeren die de transporttas zou hebben kunnen achterlaten.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen